Hva kan man gjøre i Ålesund?

Det er ikke alltid like lett å finne ut hvilke aktitivteter som er mulig å gjøre i Ålesund. Aaleby.no har derfor tatt på seg oppgaven med å lage en liste over hvilke tilbud som fins i den kjære byen vår. Sjekk ut listen under!


Biljard


Er du av den konkurranselystne typen, og trives gjerne i litt mørke buler? Det er flere plasser som har biljardbord i Ålesund, og du kan slå et slag på blant annet Smutthullet Pub, Mølla Pub, og Steinovnen Bar & Pizzeria.

Bowling


Dersom ikke biljard er helt din greie, finnes det også litt større kuler man kan leke seg med. Bowling er en klassiker, og gjør seg like godt til barnebursdager, som til vorspiel for guttegjengen. Den nærmeste bowlinghallen heter Baronen Bowling, og ligger ca. 15 minutter fra Ålesund sentrum med bil.

Svømmehall


Enten du vil ta deg et par distanser i konkurransebassenget, eller om du vil kose deg i varmebassenget, så tilbyr Moa Svømmehall noe for enhver smak. Du finner den ca. 15 minutter kjøretur fra Ålesund sentrum.

Kino


Noen ganger går man tom for idéer til hva man skal finne på, og hva er da vel bedre enn å gå på kino? Ålesund har mye å by på på kinofronten, og kan skilte med hele to fullverdige kinoer. Løvenvold Kino i Ålesund sentrum, og Moa Kinosenter, ca. 15 minutter kjøretur fra Ålesund sentrum.

Quiz


Hver torsdag arrangeres det pub-quiz på Hoffmann Cafe & Bar, og dette har etterhvert blitt et av de mest populære arrangementene for unge voksne i Ålesund. Dørene åpner 20, og man må være påmeldt innen klokken 21 for å delta på quizen.

Kajakkpadling


Nå kan man oppleve Ålesund fra et helt nytt perspektiv! Firmaet Coastal Odyssey, som holder til i Sykkelspesialistens gamle lokaler, har startet med kajakkutleie i Ålesund sentrum. Her kan man oppleve guidede turer hver dag hele sommeren, og det er også mulighet for å dra ut på padletur på egenhånd. Klikk her for mer info.

Havrafting


For deg som er litt eventyrlysten, er det mulig å være med på havrafting. Dette er en fartsfylt aktivitet som passer for alt fra utdrikningslag til blåturer med jobben. Opplev råskapen og magien i havgapet utenfor Ålesund. Mer informasjon om havrafting finner du herHusk at disse tingene bare er en brøkdel av hva man kan finne på i Ålesund. Har du flere forslag til aktiviteter vi kan legge til på listen? Skriv det i kommentarfeltet under :-)
Tags: